HAKKARİ / MERKEZ - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

04382119138
Hakkari Cumhuriyet Anadolu Lisesi Kıran Mah. Örnek Cad. No1
Vizyon
Teknoloji ile donatılmış sınıflarımızda öğrencilerimizin yeteneklerini sergilemelerini, öğrendikleri bilgileri kullanarak topluma faydalı, üretken birer birey olmalarını sağlayarak başarılı ve mutlu olmalarını sağlamak, değişime açık, erdemli bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Kendilerine aktarılan bilgileri sorgulayarak alan, değerlendiren ve hayatta karşılaştığı sorunlar karşısında kullanabilen, bilimsel düşünceye sahip, ülkemizde ve dünyada meydana gelen gelişmeler karşısında duyarlı, toplumun değerlerine sahip çıkan, ahlaklı, dürüst, olumlu düşünme yetisine sahip,zorluklar karşısında yılmayan, fedakar ve yarınlara umutla bakabilen, öğrenme bilincine sahip bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tekli
Doğal gaz
İngilizce-Almanca
Ulaşım
Okulumuz şehir merkezine yürüyerek 10 dakikalık bir mesafededir. Kültür merkezi ve Kapalı Cezaevi taraflarında yer almaktadır.
Kıran mah. Örnek cad. No: 1
İl merkezi